ZF Live

ZF Live. Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur SRL - Dealer Caterpillar: Anul trecut a fost cel mai bun din istorie nu numai pentru noi, ci şi pentru piaţa utilajelor de construcţii din România. S-a depăşit pentru prima dată bariera de 4.000 de utilaje noi vândute în România după zece ani în care media a fost la circa 2.000

Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur SRL - Dealer Caterpillar: Este foarte important să rămâi realist în business, să îţi dai seama care este piaţa, spre ce te îndrepţi şi care sunt elementele care contează şi influenţează rezultatele.

Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur SRL - Dealer Caterpillar: Este foarte important să rămâi realist în business, să îţi dai seama care este piaţa, spre ce te îndrepţi şi care sunt elementele care contează şi influenţează rezultatele.

Autor: Alexandra Matei

13.05.2024, 18:00 168

♦ Compania Bergerat Monnoyeur, principalul distribuitor al echipamentelor şi utilajelor Caterpillar, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 170 mil. euro, cel mai bun rezultat din istorie, şi a vândut peste 800 de utilaje noi şi circa 400 de utilaje de ocazie (second-hand).

Anul 2023 a fost un an cu maxime istorice pentru piaţa utilajelor de construcţii din România, afirmă Liviu Neagu, CEO-ul distribuitorului de echipamente Bergerat Monnoyeur, întrucât la nivelul ţării s-au vândut peste 4.000 de utilaje noi, după ce timp de zece ani media a fost la circa 2.000.

Totodată, anul trecut a fost şi cel mai bun an pentru compania Bergerat Monnoyeur, care a înregistrat, după spusele acestuia, o cifră de afaceri de 170 mil. euro şi a vândut peste 800 de utilaje noi şi circa 400 de utilaje de ocazie (second-hand).

„Piaţa de echipamente de construcţii merge surprinzător de bine. Anul 2023 a fost cel mai bun an din istorie nu numai pentru noi, ci pentru piaţa utilajelor de construcţii din România. S-a depăşit pentru prima dată bariera de 4.000 de utilaje noi vândute în România. În ultimii zece ani, media a fost la circa 2.000 de utilaje noi vândute în România. Anul trecut noi am vândut peste 800 de utilaje noi şi circa 400 de utilaje de ocazie (second-hand) şi am avut o cifră de afaceri de 170 mil. euro“, a spus Liviu Neagu în timpul emisiunii online de business ZF Live.

Piaţa de echipamente şi utilaje pentru construcţii, adaugă el, este în continuare pe un val care are nevoie să fie explicat în acest moment. Prima explicaţie, detaliază CEO-ul Bergerat Monnoyeur, este legată de programele care implică utilaje mai mici de construcţii, cum ar mini şi micro excavatoare sau mini compactoare, întâlnite în general în oraşele mai mici sau în lucrările de construcţii de mai mică anvergură. În acest moment, există un trend în creştere al acestui tip de utilaje.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO