Afaceri de la zero

Fonduri UE pentru lucrari de canalizare

17.07.2000, 00:00


Uniunea Europeana (UE) va sprijini financiar, cu suma de patru milioane de euro, lucrarile de canalizare in localitatile Harman si Sanpetru din judetul Brasov, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, administratorul Companiei Apa Brasov, Liviu Comaniciu.

"Aceste fonduri vor fi acordate de UE in regim nerambursabil pentru ca se considera ca lucrarile respective vor rezolva problemele de mediu din cele doua localitati", a mai spus Liviu Comaniciu. El a mai spus ca licitatia pentru aceste lucrari, care a fost organizata in urma cu cateva luni, a fost castigata de firma Hidroconstructia Bucuresti. La licitatie au mai participat alte sase firme din care doua romanesti, una italiana, una austriaca si doua companii germane.

Administratorul Companiei Apa Brasov a mai spus ca, zilele acestea, va semna cu societatea Hidroconstructia Bucuresti acordul referitor la aplicarea proiectului. "Speram ca, in cel mult o saptamana, sa semnam contractul cu firma bucuresteana. In cel mult o luna vom demara lucrarile in Harman si Sanpetru", a adaugat Comaniciu. Proiectul de canalizare a localitatilor Harman si Sanpetru va fi materializat in cel mult doi ani. Mediafax




O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania