Bănci și Asigurări

CSA verifică poliţele de sănătate Medica Bonus vândute de Astra

Autor: Adrian Dumitrache

19.12.2011, 00:00 463

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a început vineri un control la Astra Asigurări după ce a analizat sesizările primite cu privire la poliţa de asigurări de sănătate Astra Medica Bonus, a anunţat autoritatea de reglementare.

"Pentru verificarea modalităţii de subscriere a poliţelor de asigurare de sănătate din portofoliul Astra, în spiritul respectării prevederilor legale, Consiliul a aprobat desfăşurarea unui control inopinat la această companie, începând din 16 decembrie", potrivit unui comunicat al CSA. Astra Medica Bonus nu figurează, pe site-ul companiei, la secţiunea asigurări de sănătate.

Pe site-ul unuia dintre brokerii care intermediază vânzarea acestor poliţe este specificat că acest produs este gratuit în primul an şi acoperă consultaţii de specialitate de tip a doua opinie medicală, spitalizare şi intervenţii chirurgicale pentru afecţiuni grave sau tratament dentar restaurativ ca urmare a unui accident. Suma maximă asigurată este de 10.000 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels