Bănci și Asigurări

VIG: Anul trecut, România a fost una dintre pieţele din segmentul CEE extins cu cea mai dinamică evoluţie a primelor brute subscrise

VIG: Anul trecut, România a fost una dintre pieţele din...

Autor: Mircea Nica

07.05.2024, 09:30 64

Vienna Insurance Group deţine pe piaţa locală trei companii mari de asigurări, respectiv Omniasig, Asirom şi BCR Asigurări de Viaţă Cumulat cele trei companii parte a grupului austriac au înregistrat la finalul anului trecut un volum al primelor brute subscrise de 891 mil. euro, în creştere cu 17,8% faţă de anul 2022.

Anul trecut, România a fost una dintre pieţele din segmentul CEE extins cu cea mai dinamică evoluţie a primelor brute subscrise, au transmis reprezentanţii Vienna Insurance Group (VIG) pentru ZF.

Anul trecut, România a fost una dintre pieţele din segmentul CEE extins cu cea mai dinamică evoluţie a primelor. Primele brute subscrise de VIG în România (pentru toate cele trei companii VIG locale) au atins 891 milioane euro în 2023 (în creştere cu 17,8% faţă de 2022), în timp ce profitul înainte de impozitare a ajuns la 38,6 milioane euro (în creştere cu 47,3% faţă de 2022)“, susţin reprezentanţii VIG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro