Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Patria Bank are de la 1 ianuarie un nou CEO adjunct al diviziei comerciale, Dragoş-Alexandru Călin

Bursă. Patria Bank are de la 1 ianuarie un nou CEO...

Autor: Eduard Ivanovici

30.10.2023, 15:40 1162

Patria Bank, instituţie de credit deţinută de fondul de investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), a anunţat că, în data de 27 octombrie, consiliul de administraţie al băncii a aprobat numirea lui Dragoş-Alexandru Călin în funcţia de director general adjunct, divizia comercială, membru în comitetul directorilor Patria pentru un mandat de patru ani, începând cu data de 1 ianuarie 2024.

„Exercitarea responsabilităţilor specifice de către domnul Dragoş-Alexandru Calin în calitate de Director General Adjunct – Divizia Comercială, membru al Comitetului Directorilor, se va realiza începând cu data comunicării aprobării de către Banca Naţionala a României”, scriu reprezentanţii Patria într-un raport de la BVB.

În S1/2023, banca a avut un profit de 11,2 milioane de lei, în creştere cu 10,9% an/an, şi un venit net bancar de 97 de milioane de lei, plus 4%. Acţiunile PBK s-au apreciat cu 11% în ultimele 12 luni, pe un rulaj de 1,2 milioane de lei şi o capitalizare de 269 de milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO