Burse - Fonduri mutuale

Lazăr, RCI: Primele lucruri de care ne întreabă străinii sunt listările în curs

Mihai Lazăr, directorul de vânzări din cadrul casei de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment (RCI)

Dacă se respectă agenda de listare a Nuclearelectrica şi Romgaz în această toamnă, putem  spera la o performanţă mai bună pentru bursa de la Bucureşti faţă de pieţele din regiune.

Mihai Lazăr, directorul de vânzări din cadrul casei de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment (RCI) Dacă se respectă agenda de listare a Nuclearelectrica şi Romgaz în această toamnă, putem spera la o performanţă mai bună pentru bursa de la Bucureşti faţă de pieţele din regiune.

Autor: Roxana Pricop

18.08.2013, 19:25 389

Interesul investitorilor străini rămâne ridicat pentru privatizările companiilor de stat, chiar dacă statul român şi-a făcut un obicei din a amâna calendarul de listări şi de a schimba regulile în timpul jocului.

„Primele lucruri de care ne întreabă un client străin sunt detalii despre listările în  curs şi informaţii despre Fondul Proprietatea“, a spus Mihai Lazăr, directorul de vânzări din cadrul casei de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment (RCI), prin­tre cei mai mari intermediari de la bursa din Bucu­reşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro