Business Construct

A treia vânzare a CPI Property Group, fostul Immofinanz, în mai puţin de un an: dezvoltatorul vinde către orădenii de la Prima Development un teren de 6 hectare în zona Siseşti

A treia vânzare a CPI Property Group, fostul Immofinanz,...

Autor: Bogdan Alecu

30.04.2024, 00:07 434

CPI Property Group este la a treia tranzacţie cu terenuri din ultimul an – după ce a vândut un teren pe Dimitrie Pompeiu şi fosta platformă Rocar către One United, acum a semnat cu Prima Development Group pentru un lot de 6 hectare în zona Siseşti din Capitală.

CPI Property Group, compa­nia care a înlocuit activitatea Immofinanz şi S Immo din România în urma tranzac­ţii­lor la nivel european, conti­nuă eficientizarea portofoliului şi vinde un teren de 6 hectare din zona de nord a Capi­talei către Prima Development Group. Dez­voltatorul intenţionează să constru­ias­că aici cel mai mare ansamblu rezidenţial situat pe malul unui lac din nordul Bucu­reştiului. În zona Siseşti şi cei de la Vastint deţin un teren pe care au în plan să dez­volte un proiect mixt.

Luna trecută One Uni­ted anunţa preluarea platformei Rocar de 21 hectare din sudul Capitalei pentru a construi 5.000 de a­par­tamente, iar tot One United anun­ţa achiziţia unui lot de circa 9.300 mp pentru a construi pe Dimitrie Pompeiu pro­iectul One Techno­logy District, unde chiria­şul pentru 15 ani va fi Infineon.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro