Business Construct

Cine construieşte autostrăzile României: Umbrărescu, turcii de la Makyol şi italienii de la Webuild au cei mai mulţi kilometri în lucru

Cine construieşte autostrăzile României: Umbrărescu,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.04.2024, 00:07 9483

Infrastructura rutieră din România a început să prindă avânt în 2023, astfel că, pentru prima dată în istorie, constructorii lucrează pe întreaga lungime a unei autostrăzi - în cazul A7, dar şi la altele în paralel.

Autostrada Braşov-Târgu Mu­reş-Cluj-Oradea, auto­strada de centură a Capi­talei (A0), autostrada Mol­do­vei (A7), autostrada Lugoj-Deva, autostrada Sibiu-Piteşti sunt câteva dintre cele mai importante proiecte de autostrăzi din România la această oră, proiecte care au strâns în jurul lor constructori cu origini în diferite ţări.

Pentru a realiza un top al celor mai mari firme de construcţii implicate astăzi activ în construcţia de autostrăzi, Ziarul Financiar a pornit de la lista autostrăzilor aflate în execuţie, disponibilă pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO