Business Construct

CRH începe luni să monteze grinzile la pasajul Mihai Bravu din Bucureşti

CRH începe luni să monteze grinzile la pasajul Mihai...

Autor: Cristi Moga

02.10.2013, 00:06 184
CRH Structural Concrete, subsidiară a grupului irlandez CRH, cu afaceri de 7,7 mil. euro în 2012 pe piaţa locală, a câştigat la jumătatea lunii septembrie un contract cu o valoare estimată la 2,5 - 3 milioane de euro pentru producţia şi montarea a 88 de grinzi principale între stâlpii pasajului Mihai Bravu din Bucureşti, a căror montare ar trebui să înceapă luni, 7 octombrie.
 
Şantierul pasajului Mihai Bravu a fost blocat în acest an după ce firma de construcţii Romstrade, care câştigase acest contract, a intrat în insolvenţă, iar Primăria Capitalei a reziliat acordul în decembrie 2012 şi de-abia la sfârşitul lunii august lucrările au fost atribuite către italienii de la Astaldi, care au făcut parte şi din consorţiul ce a realizat pasajul Basarab.
 
„La mijlocul lunii septembrie compania a semnat contractul de colaborare pentru pasajul Mihai Bravu. CRH va produce şi monta 88 de grinzi principale între deschiderile pasajului cu lungimi între 33,3 şi 39 de metri. Aces­tea vor fi prefa­bri­cate în fabrica de la Plo­ieşti. O pro­vocare în ca­drul aces­tui proiect va fi pro­duc­ţia şi montajul pri­m­elor 44 de grinzi aferente pri­mul fir în şase săp­tă­mâni“, afirmă re­prezentanţii CRH.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO