Business Construct

Iulian Mangalagiu, CEO al Modulo Decorative Solutions: Două treimi din producţia de piatră decorativă de la Turda merg la export

Iulian Mangalagiu, CEO al Modulo Decorative Solutions:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.10.2022, 08:30 408

Modulo Decorative Solutions, o companie care se ocupă cu fabricarea de piatră decorativă, ţinteşte o creştere accelerată pe piaţa locală în următorii ani, pe fondul planurilor de investiţii pe care şi le-a conturat.

„Circa două treimi din producţie (care are loc la Turda – n. red.) sunt exportate, iar principalele pieţe de desfacere sunt Franţa şi România“, spune Iulian Mangalagiu, cel care a preluat în această primăvară rolul de chief operating officer al subsidiarei locale Modulo Decorative Solutions.

Cu sediul în Turda, judeţul Cluj, compania a fost cumpărată la finalul anului 2021 de fondul de investiţii CEECAT Capital, parte a fondului ADM, iar în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 59 mil. lei, cu 258 de angajaţi. Anterior preluării de către CEECAT Capital, compania era deţinută de firma Valhall LLC (79,4%) şi de Mihai Gavriş (20,59%). Scopul anunţat de noul proprietar în decembrie 2021, la momentul tranzacţiei, este transformarea companiei într-un jucător regional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO