Business Hi-Tech

Cătălin Şomfălean şi Cătălin Bordei, Innobyte: Sectorul e-commerce a atins un punct în care nu mai asistăm la creşteri spectaculoase în vânzări şi volume, ci la evoluţii mai mici, dar constante. Creşterea va fi de o singură cifră, nu vom mai avea avansuri de 20-30-50% ca anii trecuţi

Cătălin Şomfălean şi Cătălin Bordei, Innobyte:...

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.03.2024, 17:30 86

Innobyte a închis anul 2023 cu afaceri de 12,57 mil. lei, în creştere cu 30% faţă de anul precedent. În cadrul companiei lucrează o echipă de peste 40 de angajaţi şi colaboratori Compania se află în proces de recrutare şi vrea să depăşească 50 de angajaţi la finalul anului 2024 Innobyte şi-a crescut portofoliul de clienţi cu 10% pe parcursul anului 2023.

Creşterea comerţului online va fi ponderată şi se va situa la o singură cifră, au spus repre­zentanţii Innobyte, companie locală specializată în servicii şi soluţii dedicate sectorului de e-commerce, în cadrul unui eveniment cu presa, organizat online.

„Sectorul de e-commerce nu o să se mai vadă creşterile acelea din pandemie, adică de 20 - 30 - 50%, o să fie o creştere, dar o să fie o creştere ponderată, de o singură cifră. Adică în continuare vedem dezvoltarea sectorului, dar n-o să mai fie creşteri spectaculoase“, a spus Cătălin Şomfălean, CEO şi cofondator al Innobyte.

Cătălin Bordei, managing partner în cadrul companiei româneşti Innobyte, a adăugat că sectorul de e-commerce se află într-o nouă etapă atât la nivel naţio­nal, cât şi internaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO