Business Hi-Tech

Fondul de venture capital bulgar Eleven lansează un program de trei luni pentru startup-uri, în baza căruia fondatorii pot primi o finanţare de 300.000 de euro, contra a 10% din capitalul total

Fondul de venture capital bulgar Eleven lansează un...

Autor: Roxana Rosu

19.10.2022, 11:21 220

Fondul de venture capital Eleven, originar din Bulgaria, axat pe investiţii pre-seed şi seed în Europa de Sud-Est, lansează Eleven Alpha, un program de trei luni adresat antreprenorilor care fac primii paşi în dezvoltarea propriilor business-uri, startup-urile selectate primind finanţări de 300.000 de euro, contra a 10% din capitalul total.

Participanţii la acest program primesc în plus un plan de business adaptat şi acces expertiza firmei şi la comunitatea creată în jurul brandului.   

Pentru a accesa programul, fondatorii completează  un formular de aplicare, urmează o întâlnire cu echipa de investitori şi o întrevedere cu membrii comitetului de selecţie, în cazul în care startup-ul trece cu succes de etapa preliminară.

Programul Eleven Alpha are patru direcţii prioritare: fintech, sănătate, viitorul joburilor şi viitorul alimentaţiei, însă şi antreprenorii concentraţi pe alte domenii pot aplica.

Pe piaţa locală, firma de venture capital a investit în Frisbo, Flaminjoy (fost ProductLead) şi SuperOkay.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO