Business Hi-Tech

Mutare disperată la BlackBerry: preţul tuturor tabletelor scade la 299 de dolari

Mutare disperată la BlackBerry: preţul tuturor tabletelor scade la 299 de dolari

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

04.01.2012, 00:00 1864

Vânzările slabe înregistrate în luna decembrie de compania Research in Motion (BlackBerry) pentru tabletele sale Playbook au determinat firma canadiană să ia o măsură disperată pentru a scăpa de stocuri: preţul tuturor modelelor, indiferent de capacitatea de stocare, a fost redus la 299 de dolari, scrie Wall Street Journal.

Tableta cu o capacitate de stocare de 16 GB costa anterior 499 de dolari, cea de 32 GB - 599 de dolari, iar cea de 64 GB - 700 de dolari, însă acum toate sunt disponibile la 299 de dolari, până pe data de 4 februarie sau până la epuizarea stocului.

"Aceasta este însă o afacere proastă pentru modelul cu o capacitate de stocare de 16 GB care deja se găseşte în unele magazine pentru 199 de dolari", scrie Wall Street Journal. Compania a avertizat în luna decembrie că va demara o serie de activităţi promoţionale mai agresive pentru a mări vânzările de tablete.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO