Business Hi-Tech

Samsung cere companiei Apple să prezinte următorul iPhone, iPad

no title
30.05.2011, 09:49 512

Samsung Electronics a cerut în instanţă previzualizareaprototipurilor de iPhone şi iPad, care sunt în proces de fabricare,pentru a folosi informaţiile împotriva acuzaţiilor că ar fi copiatprodusele Apple, informează Bloomberg.

Samsung doreşte să vadă versiunile finale ale următoareigeneraţii de iPhone şi iPad pentru a disipa confuziile existentereferitoare la asemănarea dintre produsele Samsung şi Apple carevor fi lansate în aceeaşi perioadă.

Cerinţa vine în urma deciziei Apple de a da în judecată companiaSamsung, acuzând-o că a copiat design-ul şi interfaţa produseloriPhone şi iPad utilizându-le la smatphone-ul Galaxy S4G şi tabletaGalaxy Tab.

Potrivit documentelor prezentate în instanţă, Apple doreşte caprodusele Samsung asemănătoare cu cele Apple să nu mai fie puse învânzare. În plus, termenul de prezentare a noilor produse Apple, pecare compania Samsung le-a cerut este până la data de 13 iunie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO