Business Hi-Tech

Sistec a raportat afaceri de 9 mil. euro, plus 28%

25.02.2009, 19:14 40

Sistec, integratorul si furnizorul de servicii IT din grupul RTC Holding, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, a incheiat 2008 cu o cifra de afaceri de 9 mil. euro, in crestere cu 28% fata de anul precedent.

"Ne-am situat cu cateva procente sub estimarile initiale (10 mil. euro) pe fondul intarzierii unor proiecte in ultimele doua luni ale anului. S-au prelungit termenele de semnare ale unor contracte, clientii axandu-se mai mult pe dezvoltarea core businessului mai degraba decat pe implementari", a declarat Marius Capraru, CEO al Sistec.
Sistec asigura suport IT si realizeaza implementari de soft SAP, Abas si Cogito - o solutie ERP (de planificare a resurselor companiilor) proprie. Capraru a precizat ca toate liniile de business au inregistrat rulaje intre 1,1 si 2,2 mil. euro.
Compania a lansat pe piata locala o solutie CRM (pentru managementul relatiei cu clientii), CAS PIA, care va fi oferita in regim SaaS, prin internet.
Sistec mizeaza pe o crestere organica de 10% in 2009. Compania are peste 300 de angajati, iar Capraru spune ca au fost cateva disponibilizari, iar procesul de recrutare a fost incetinit sau chiar stopat pentru anumite divizii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24