Business Internaţional

Ascensiunea rapidă a culminat cu o prăbuşire explozivă în sondaje: Popularitatea lui Emmanuel Macron este în continuă scădere, ajungând la doar 30%

Ascensiunea rapidă a culminat cu o prăbuşire...

Autor: Marian Avram, Mediafax

04.09.2017, 12:34 108

Popularitatea lui Macron se află pe un trend descendent, în ultimele trei luni înregistrând o scădere de aporximativ 30%. Sondajul a fost efectuat de compania YouGov din Franţa la comanda Huffington Post.

Această scădăre a încrederii în preşedintele francez vine în urma anunţului făcut săptămâna trecută de Macron cu privire la reformele legislaţiei din domeniul muncii. Într-un interviu acordat recent revistei Le Point, Emmanuel Macron a precizat că se aşteaptă ca cetăţenii să fie nemulţumiţi şi nerăbdători.

”Când ajungi la putere, nu faci lucrurile în o sută de zile. Altfel am fi prima ţară în care campania prezidenţială ar dura doi ani şi în care stai la putere doar trei luni”, a afirmat Macron.

Şi susţinerea pentru prim-ministrul Édouard Philippe a scăzut, ajungând la 32%, cu 5% procente în minus faţă de aceeaşi perioadă a lunii trecute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO