Business Internaţional

Atentat în oraşul israelian Tel Aviv; cel puţin şase persoane au fost rănite

Atentat în oraşul israelian Tel Aviv; cel puţin şase...

Autor: Mihai Draghici

09.02.2017, 18:52 84

Un palestinian a deschis focul cu o armă automată după care a început să atace cu un cuţit, în zona HaBaron Hirsch / Petah Tikva, în centrul oraşului Tel Aviv.

Autorul atacului, un adolescent de 18 ani din oraşul palestinian Nablus, a fost imobilizat de trecători şi plasat în arest preventiv.

"Am auzit numeroase focuri de armă, oamenii fugeau în toate direcţiile. Unii l-au imobilizat pe terorist", a declarat un martor.

Atacul comis de un adolescent palestinian la periferia oraşului Tel Aviv este un "act terorist" şi s-a soldat cu rănirea a şase persoane, anunţă Poliţia israeliană.

"Este vorba de un atac terorist", a declarat Micky Rosenfeld, purtătorul de cuvânt al poliţiei israeliene.

Potrivit postului tv Channel 10, un adolescent palestinian de 18 ani, din oraşul Nablus (Cisiordania), a deschis focul la întâmplare, după care a atacat cu un cuţit, într-o piaţă alimentară din localitatea Petah Tikva, situată la periferia oraşului Tel Aviv.

"Cel puţin şase persoane au fost rănite", a declarat un alt purtător de cuvânt al Poliţiei israeliene, Ami Ben David.

Autorul atacului a încercat să fugă, dar a fost urmărit şi imobilizat de trecători, care l-au lovit în cap cu o maşină de cusut. Islamistul palestinian a fost transportat la spital şi este arestat preventiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO