Business Internaţional

OpenAI continuă să surprindă în lumea tehnologiei: Compania anunţă lansarea ChatGPT Enterprise, o variantă dedicată afacerilor uşor configurabilă şi fără limite de utilizare

OpenAI continuă să surprindă în lumea tehnologiei:...

Autor: Valeriu Dănilă

29.08.2023, 14:04 3947

OpenAI a anunţat luni cea mai mare ştire de la debutul ChatGPT: Compania va lansa o versiune enterprise, titrează CNBC.

Instrumentul a fost dezvoltat „în mai puţin de un an” cu ajutorul a peste 20 de companii din diferite industrii, a explicat COO-ul OpenAI Brad Lightcap. ChatGPT Enterprise include acces la GPT-4 fără limite de utilizare, performanţă de până la două ori mai rapidă decât versiunile anterioare şi credite API. Lightcap a spus că preţurile nu vor fi anunţate public şi că acestea „vor depinde de cazurile de utilizare şi de dimensiunea fiecărei companii”.

O diferenţiere cheie între varianta enterprise şi cea consumer este aceea că ChatGPT Enterprise le va permite clienţilor să introducă date ale companiei pentru a instrui şi personaliza aplicaţia pentru propriile scenarii de utilizare, deşi unele dintre aceste funcţii nu sunt încă disponibile.

La două luni după lansarea ChatGPT în noiembrie, a fost depăşit pragul de 100 de milioane de utilizatori activi lunar, ajungând aplicaţia cu cea mai rapidă creştere din istorie: „o creştere spectaculoasă, sincer nu am mai văzut aşa ceva, iar interesul a tot crescut de atunci, ” a declarat Brian Burke, vicepreşedinte de cercetare la Gartner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO