Business Internaţional

Simona Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: E bine că s-a terminat sezonul

Simona Halep, după eliminarea de la Turneul...

Autor: Andrei Pal, Mediafax

27.10.2017, 16:54 212

"În primul rând, e bine că s-a terminat sezonul. A fost ca un maraton. Multe lucruri s-au întâmplat. A fost foarte multă presiune în jurul meu. Cred că am jucat mai bine ca în meciul cu Wozniacki, ăsta era obiectivul meu. Am făcut tot ce am putut pentru a câştiga, dar Svitolina a jucat bine şi a meritat victoria. Am vrut doar să câştig acest meci, nu m-am gândit la calificare.

Sunt supărată pentru că am pierdut, dar a fost un an grozav. Mă bucur că pot merge în vacanţă. Astăzi am simţit că nimic nu-mi iese. A fost destul de greu să-mi găsesc ritmul. Am luptat până la final. A fost un meci bun. Am aflat că sunt aproape de a termina sezonul pe primul loc. A fost obiectivul meu să ating această poziţie şi sunt fericită cu această performanţă.

Sunt o jucătoare diferită. Mi-am îmbunătăţit foarte mult jocul. Nu voi lăsa acest turneu să strice tot ce am construit până acum. Mă simt bine şi mă gândesc la anul următor. Trebuie să încep bine.

I-am spus antrenorului că nu-mi place acest sistem. Eşti sub presiune pe toată durata turneului. Ar trebui să pleci acasă după prima înfrângere. E bine pentru alte jucătoare că pot reveni dacă cedează în primul meci. Eu câştig la debut şi pierd după aceea.

Cel mai slab moment din acest an a fost începutul sezonului, iar cel mai bun a fost turneul de la Beijing, când am atins prima poziţie. Mi-am epuizat toată energia de la turneul de la Stuttgart şi până astăzi. Trebuie să mă odihnesc şi să sărbătoresc ce am reuşit în acest an", a spus Halep.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO