Business Internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Autor: Paul Comşa, Marius Oncu, Vlad Popescu

14.09.2011, 00:02 41

Accor va redenumi hotelurile sale destinate clienţilor cu un buget scăzut. Astfel, cele trei mărci ale companiei: Ibis, Etap Hotels şi All Seasons vor fi grupate sub umbrela mărcii Ibis, ultimele două primind numele Ibis Budget, respectiv Ibis Styles. Măsura va necesita o investiţie de 150 mil. euro şi va viza peste 1.500 de hoteluri.

Numărul locurilor de muncă anunţate de băncile din SUA şi Europa pentru desfiinţare de la începutul anului a ajuns la aproape 100.000, după ce Bank of America, cea mai mare instituţie de credit din SUA, a anunţat că va reduce 30.000 de posturi.

Acţionarii UniCredit, cea mai mare bancă italiană după active, sunt pregătiţi să susţină o majorare de capital prin emisiune de drepturi de preempţiune, a declarat pentru Financial Times directorul general al grupului, Federico Ghizzoni. El a arătat că banca îşi poate majora rezervele de capital "printr-o emisiune de drepturi, o reducere a activelor ponderate la risc şi vânzări de active".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO