Companii

Antreprenori locali. Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, atacă puternic piaţa de logistică şi vin cu două proiecte în Bacău şi Techirghiol

Antreprenori locali. Fraţii Pavăl, proprietarii...

Autor: Bogdan Alecu

13.05.2023, 10:00 26944

Dedeman, cel mai mare business an­treprenorial de pe piaţa locală, con­trolat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, a finalizat o investiţie estimată la 20-25 mil. euro în proiectul logistic Incity Lo­gistic Bacău şi are în lucru un al doilea proiect logistic la Techir­ghiol, judeţul Constanţa, care în acest caz să deservească reţeaua formată din 60 de magazine şi cinci centre logistice.

Pe lângă acestea, în Bacău Dede­man mai investeşte într-un proiect logistic la intrarea în oraş pe E85 din­spre Adjud, imediat după intersecţia cu drumul spre Auto­strada Moldo­vei. Primul chiriaş anunţat din cadrul Incity Logistic Bacău este Side Grup, potrivit consultanţilor de la JLL Ro­mânia, care au contractat o suprafaţă de 1.500 mp.

„Ne bucurăm să avem în calitate de chiriaş în noul nostru depozit lo­gis­tic pe Side Grup, o companie an­tre­prenorială românească în plină ascensiune. De asemenea, suntem în­cântaţi că putem contribui la dezvol­ta­rea oraşului Bacău cu noi investiţii ce vor susţine creşterea economică locală pe termen mediu şi lung“, au declarat reprezentantii Dedeman.

Anul trecut Dedeman a demarat şi construcţia unui proiect logistic în Techirghiol, judeţul Constanţa, pe un teren de peste 16 hectare, iar depozi­tul are, potrivit documentaţiei pro­iec­tului, circa 28.000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO