Companii

Antreprenori locali. Producătorul sucurilor Melissimo ţinteşte vânzări de peste 2 mil. de lei şi se pregăteşte să iasă la export şi cu băuturile din cătină bio

Antreprenori locali. Producătorul sucurilor Melissimo...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.11.2022, 17:15 198

♦ Ilie Potecaru şi Cătălin Preotu au făcut cumulat investiţii de peste 3 mil. euro în plantaţia de cătină bio, stupi şi o fabrică în Vălenii de Munte (jud. Prahova).

Euromellis Natura, producătorul băuturilor pe bază de cătină bio Melissimo şi a mierii Melarium, ţinteşte pentru acest an vânzări de peste 2 milioane de lei, în creştere cu peste 30% faţă de anul precedent.

„A fost un an greu dat de secetă, dar cu eforturi susţinute am reuşit să obţinem pro­ducţii bune. În sensul în care am reuşit să irigăm toate cele 44 de hectare şi astfel lucrurile au mers bine. Noi am pornit cu o variantă de vânzare în zona HoReCa, practic dădeam în gestiune nişte dozatoare răci­toare şi livram sucul la 5 litri. A avut mare succes astfel că retailul a venit către noi şi în special Mega Image şi au zis să dezvoltăm un proiect comun legat de sucul de cătină“, a povestit Cătălin Preotu, care alături de Ilie Potecaru a dezvoltat Euromellis Natura.

Cei doi antreprenori au pus bazele producătorului în 2016. Investiţia în plantaţia de cătină bio a fost făcută de Ilie Potecaru, aceasta întinzându-se pe o suprafaţă de 44 de hectare în judeţul Gorj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro