Companii

Belgienii de la WDP achiziţionează parcul industrial Arad Business Park şi îşi extind portofoliul cu încă 42.000 mp de spaţii industriale

Belgienii de la WDP achiziţionează parcul industrial...

Autor: Cristina Bellu

17.08.2022, 00:05 155

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP a preluat parcul industrial Arad Business Park, cu o suprafaţă totală de aproximativ 42.000 metri pătraţi, într-o tranzacţie consiliată de Colliers.

Situat în partea de centru-nord a oraşului Arad, proiectul Arad Business Park are în prezent o rată de ocupare de aproximativ 90%, iar în urma tranzacţiei va fi operat de WDP România.

„Achiziţionarea Arad Business Park de către WDP reprezintă atât o investiţie în lo­gis­tica urbană, cât şi o investiţie într-o locaţie stra­te­gică într-un important nucleu industrial, la gra­niţa cu Ungaria şi conectat cu vestul prin au­tos­trada A1“, spune Robert Miklo, director, In­vestment Services la Colliers Romania & CEE.

În ansamblu, piaţa industrială şi logistică continuă să fie printre cele mai dinamice sectoare. Cu 5,6 milioane de metri pătraţi de spaţii de depozitare moderne la sfârşitul anului 2021, România este a treia cea mai mare piaţă industrială şi logistică din CEE-15.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO