Companii

Cele mai importante cinci ştiri pe ZF Corporate

Cele mai importante cinci ştiri pe ZF Corporate
23.03.2015, 22:29 315

Hajdu, Cisco: Puneţi accent pe IT dacă vreţi să dezvoltaţi economia

 

România şi-ar putea accelera creşterea economică dacă guvernul şi-ar fixa ca prioritate susţinerea industriei de înaltă tehnologie, pentru că are ţara toate datele pentru a deveni gazdă a unor proiecte majore de tehnologie, a declarat într-un interviu pentru ZF Peter Hajdu, managing director pentru afacerile din regiune ale companiei americane Cisco, cel mai mare producător global de echipamente de reţea.

Citiţi continuarea aici

 

O lună de la listarea Sameday: capitalizare cu 10% mai mare, tranzacţii de 500.000 lei

Firma de curierat Delivery Solutions (sim­bol bursier SDAY), cunoscută prin brandul Sameday Courier, şi-a majorat valoarea de piaţă cu 10% în prima lună de la listarea pe plat­forma alternativă AeRO operată de bursa de la Bucureşti. Ieri, titlurile companiei au atins cel mai mare preţ de la debutul pe bursă, de 8,25 lei/unitate.

Citiţi continuarea aici

 

Mutare surpriză în industria laptelui: Lactalis dă fabricile LaDorna pe mâna italianului care conduce de 12 ani Santal

 

Giampaolo Manzonetto, italianul care conduce de 12 ani afacerile locale ale producătorului italian de sucuri Parmalat (Santal), a fost numit director general al principalelor companii pe care grupul Lactalis le deţine în România, inclusiv al producătorul lactatelor LaDorna.

Citiţi continuarea aici

 

Tudor Benga, Okian.ro: Peste 20% din vânzările de cărţi sunt generate de mediul online

 

Piaţa locală de carte se situează la circa 100 de milioane de euro, din care peste 20% provin din vân­zările realizate în mediul online, acesta fiind unul dintre cele mai dina­mice segmente ale comerţului modern în prezent, potrivit estimărilor lui Tudor Benga, CEO al Okian.ro, platformă specia­lizată în comercializarea online de cărţi în limba engleză.

Citiţi continuarea aici

 

Clasamentul asigurătorilor după daunele achitate anul trecut: cinci jucători au două treimi din total

Cinci companii de asigurări mari au consemnat aproape două treimi din daunele de peste 4 miliarde de lei (900 mil. euro) achitate anul trecut pe poliţe de asigurări generale, iar primii zece asigurători în funcţie de despăgubiri au avut o cotă de peste 95%. Pe asigurări de viaţă, care au ajuns aproape la o cincime din totalul despăgubirilor, primii cinci jucători au o cotă de 80%.

Citiţi continuarea aici

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO