Companii

Complexul Alma a încheiat anul cu venituri de peste 1,3 milioane euro. Vasile Dogărescu, proprietarul Alma: Ne aşteptăm la o dublare a veniturilor în acest an

Alma Resort a fost deschis la începutul lunii iunie a anului trecut în staţiunea Lacu Sărat din judeţul Brăila după o investiţie de 20 mil. euro.

Alma Resort a fost deschis la începutul lunii iunie a anului trecut în staţiunea Lacu Sărat din judeţul Brăila după o investiţie de 20 mil. euro.

Autor: Miruna Diaconu

07.03.2023, 16:40 867

Proprietarul complexului turistic din staţiunea Lacu Sărat plănuieşte în acest an o investiţie de 400.000 euro în panouri fotovoltaice.

Complexul turistic Alma Health & Spa Retreat din staţiunea Lacu Sărat, judeţul Brăila, care a fost deschisă la jumătatea anului trecut, a încheiat anul 2022 cu venituri de peste 1,3 milioane euro.

„2022 a fost împărţit pentru noi între eforturile de deschidere şi primele luni de operare, în plin sezon estival. Ne-am bucurat de o primire pozitivă în piaţă, semn că interesul pentru turismul balnear şi de wellness este în creştere, că românii din generaţia X (40-50 de ani) încep să înţeleagă importanţa prevenţiei în sănătate încă de la vârste mai tinere, împreună cu preocuparea pentru menţinerea tinereţii şi a stării de bine“, spune Vasile Dogărescu, proprietarul Alma Health & Spa Retreat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO