Companii

Den Braven a avut afaceri de 8,1 mil. euro în primul trimestru, în creştere cu 25%

Den Braven a avut afaceri de 8,1 mil. euro în primul trimestru, în creştere cu 25%

Autor: Andreea Neferu

18.04.2011, 23:34 103

Producătorul de materiale de construcţii Den Braven România,subsidiara locală a grupului olandez Den Braven, a consemnat înprimul trimestru al acestui an afaceri de 8,1 milioane de euro, încreştere cu circa 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior.Avansul a fost generat în special de creşterea exporturilor, cares-au ridicat la 4,8 milioane de euro, în creştere cu 46%.

Compania are o cotă de piaţă de 50% pe segmentele de spumăpoliuretanică, izolanţi siliconici şi hotmelt, potrivit unui studiurealizat de centrul de cercetare Mednet Research, citat decompanie. Piaţa locală a construcţiilor ar putea cunoaşte o uşoarăredresare începând din a doua parte a anului, ca urmare a alocăriide fonduri pentru proiecte publice care să pregătească viitoareacampanie electorală pentru alegerile din 2012, a declarat AdrianState, directorul general al Den Braven România.

Compania a înregistrat anul trecut afaceri de 39,5 mil. euro, încreştere cu 28% faţă de anul precedent. Den Braven este singurulproducător de spume poliuretanice, hotmelt şi sisteme de spumăpoliuretanică rigidă pentru termo-fono-hidroizolaţii în construcţiide pe piaţa românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO