Companii

După Oltchim, avocatul Adrian Bulboacă intră în CA-ul Oil Terminal

Autor: Roxana Petrescu

12.04.2012, 18:54 265

Adrian Bulboacă, 42 de ani, managing partner al casei de avocatură Bulboacă şi Asociaţii, a fost numit la începutul acestei săptămâni administrator provizoriu în cadrul operatorului portuar Oil Terminal (OIL), controlat de stat, după ce la mijlocul lunii trecute el a fost numit în aceeaşi funcţie în consiliul de administraţie al combinatului chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea.

Numirea lui Bulboacă în cadrul Oil Terminal a avut loc odată cu revocarea din funcţia de director general a lui Silviu Wagner, în locul său fiind numit Emil Rohat, director tehnic în cadrul companiei.

Adrian Bulboacă este managing partner al casei de avocatură Bulboacă şi Asociaţii după ce a lucrat anterior în cadrul birourilor locale ale firmelor internaţionale de avocatură Linklaters (2001-2006) şi Taylor Joynson Garrett (1996-2001). El are experienţă în sectorul M&A şi a fost implicat în pregătirea privatizării Petrom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels