Companii

După şase ani de „tatonări“ încep lucrările la un mall lângă parcul Titan

După şase ani de „tatonări“ încep lucrările la...

Autor: Cristi Moga

06.11.2013, 00:06 332
Irlandezii de la Caelum Development şi portughezii de la Sonae Sierra, care de circa şase ani şi-au anunţat intenţia de a dezvolta un mall pe bulevardul Liviu Rebreanu din Bucureşti, în imediata vecinătate a parcului Titan, afirmă că vor începe lucrările la acest proiect în luna decembrie a acestui an, investiţia de 180 mil. euro urmând să fie finalizată în primăvara anului 2016.
 
Proiectul a fost ajustat în mai multe rânduri, iar pentru o perioadă şi parteneriatul dintre cele două companii a fost întrerupt, dar acum investitorii se arată hotărâţi să ducă proiectul până la capăt, în condiţiile în care în zona de est a Capitalei şi sud-africanii de la NEPI şi-au anunţat intenţia de a începe lucrările la proiectul concurent Mega Mall până la sfârşitul acestui an.
 
Ambele malluri au autorizaţia de construire obţinută în vederea realizării unor proiecte cu o suprafaţă închiriabilă de circa 70.000 mp, dar o astfel de in­vestiţie este dificil de fi­nanţat în această pe­rioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO