Companii

Flanco merge în Tom Constanţa la o lună după ce a deschis în Maritimo

Flanco merge în Tom Constanţa la o lună după ce a deschis în Maritimo

Foto: Laszle Raduly

Autor: Cristina Rosca

17.11.2011, 11:31 796

Retailerul de electronice şi electrocasnice Flanco a deschis azi un magazin în centrul comercial Tom din Constanţa la mai puţin de o lună după ce a deschis o unitate în centrul comercial Maritimo Shopping Center din acelaşi oraş. Unitatea din centrul Tom are o suprafaţă de vânzare de 650 metri pătraţi şi 12 angajaţi.

Flanco Maritimo, lansat pe 28 octombrie, în urma unei investiţii de 750.000 de euro- sumă pentru amenajare şi stocuri - are o suprafaţă de vânzare de 700 mp şi 15 angajaţi.

"Valoarea medie a unei cumpărături în magazinul Flanco deschis în Maritimo Shopping Center s-a ridicat în primele 4 zile la 160 de euro, şi estimăm că acest nivel va fi depăşit în cazul magazinului pe care îl vom inaugura în centrul comercial Tom", a declarat Gabriel Pereş, director de vânzări la Flanco.

Compania, care a intrat în insolvenţă în 2009 cu datorii de circa 60 de milioane de euro, şi care este controlat de compania Asesoft Web, şi-a bugetat pentru acest an vânzări de 110 milioane de euro, faţă de 80 de milioane de euro anul trecut. Compania operează în acest moment o reţea de 75 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO