Companii

George Copos, proprietarul Ana Hotels, a investit 14 mil. euro în renovarea hotelului Europa din Eforie Nord. „Este cel mai amplu proiect de modernizare a hotelului Europa. Am simţit nevoia de o nouă provocare după renovarea Athénée Palace Bucharest.“

Autor: Alexandra Matei

02.04.2024, 11:30 196

Hotelul din Eforie Nord a fost deschis în urmă cu 20 de ani şi a trecut prin mai multe programe de modernizare, ultimul în 2018.

Hotelul Europa din Eforie Nord, deţinut de compania Ana Hotels, controlată de omul de afaceri George Copos, a fost renovat printr-o investiţie de peste 14 mil. euro şi urmează să îşi deschidă porţile pentru turişti începând cu 16 aprilie.

Lucrările de modernizare au început în luna octombrie a anului trecut, iar, după cum spune George Copos, acesta este cel mai amplu proiect de modernizare a hote­lului în cei peste 20 de ani ai săi sub brandul Ana Hotels, peste 25.000 de metri pătraţi fiind reno­vaţi în şase luni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO