Companii

JYSK deschide magazin la Vaslui şi ajunge la o reţea de 104 de unităţi în România

JYSK a deschis primul magazin din România în anul 2007, la Oradea, în sistem franciză.

JYSK a deschis primul magazin din România în anul 2007, la Oradea, în sistem franciză.

Autor: Laurentiu Cotu

12.08.2021, 11:40 87

♦ JYSK România a înregistrat în anul financiar 2019-2020 o cifră de afaceri de 612,5 mil. lei, în creştere cu 5,3%.

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România prin deschiderea unui nou magazin, în Vaslui, ajungând astfel la o reţea locală de 104 de unităţi. Noul magazin JYSK din Vaslui are o suprafaţă totală de 1.300 mp, fiind amplasat în incinta N Silver Center.

„Am ajuns pentru prima dată în Vaslui acum patru ani, iar deschiderea de atunci a fost un succes. Acum am găsit un nou spaţiu potrivit conceptului nostru de magazin, aflat în partea de nord a oraşului, astfel încât vom fi mai aproape şi de locuitorii din această zonă“, a spus Iraida Paiuc, sales and marketing manager, JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

JYSK a deschis primul magazin din România în anul 2007, la Oradea, în sistem franciză. Procesul accelerat de expansiune a început însă în 2014, după ce franciza a fost preluată de JYSK Nordic. Iniţial, obiectivul companiei scandinave a fost de a atinge pragul de 100 de magazine în ţară. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro