Companii

Kaufland ajunge la trei magazine în Ploieşti

Kaufland ajunge la trei magazine în Ploieşti

Autor: Ana Maria Petcana

30.07.2013, 19:35 172

Kaufland România va deschide la mijlocul lunii august al treilea hipermarket în Ploieşti şi vrea să-şi extindă reţeaua naţională cu încă 3-4 magazine până la sfârşitul anului, investiţia medie într-o unitate ridicându-se la 6-9 milioane euro, au declarat reprezentanţii retailerului. „De la începutul anului şi până în prezent, Kaufland România a deschis patru noi magazine în oraşele Paşcani, Fălticeni, Rădăuţi şi Galaţi. Cel de-al treilea magazin Kaufland din Ploieşti se va deschide pentru clienţi la mijlocul lunii august.

Până la sfârşitul acestui an avem în plan încă 3-4 magazine noi“, potrivit sursei citate. Astfel, la sfârşitul acestui an, reţeaua Kaufland va număra 90 de hipermarketuri. În 2012, compania a deschis 10 magazine noi, încheind anul cu 81 de unităţi. Kaufland este cel mai mare retailer din România, după valoarea vânzărilor, depăşind Metro Cash&Carry şi Carrefour. Anul trecut, Kaufland a avut o cifră de afaceri netă de 6,4 miliarde lei (1,4 miliarde euro), în creştere cu 15% faţă de 2011, şi un profit net de 274,5 milioane lei (61,6 milioane euro), cu 64% mai mare.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO