Companii

Schneider Electric estimeaza un ritm de crestere peste cel al pietei

08.06.2007, 19:14 21

Schneider Electric Romania, filiala locala a furnizorului de echipamente in domeniul distributiei electrice si al automatizarilor industriale, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de mai mult de 50 de milioane de euro, in crestere cu 29%, iar pentru 2007 compania vizeaza un avans superior celui de 12-15% estimat pentru domeniile in care firma este prezenta. "Estimam ca piata romaneasca de profil pentru domeniile noastre de activitate va creste in medie, in 2007, cu 12-15%. Ne dorim o majorare a afacerilor din acest an care sa depaseasca acest nivel", au aratat reprezentantii companiei. Compania a lucrat anul trecut cu o marja de profit net de 5%. Una dintre problemele cu care s-a confruntat firma este reprezentata de prezenta produselor contrafacute, realizate in special in China.
"Anul trecut, produsele contrafacute ne-au cauzat pierderi din vanzari de un milion de euro. Am initiat o serie de masuri, in colaborare cu autoritatile locale, pentru a stopa acest fenomen, care pune in pericol, in primul rand, siguranta cetatenilor", a declarat directorul de marketing al companiei, Antoine Baveux.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO