Companii

Şcoala privată Transylvania College vorbeşte de 12 scenarii pentru redeschiderea şcolilor: Orice unitate ar trebui să aibă o cameră de izolare

Ciprian Ghişa

Ciprian Ghişa

Autor: Ramona Cornea

10.09.2020, 00:05 430

♦ Şcoala a elaborat un ghid pentru redeschiderea şcolilor, în colaborare cu Departamentul de Sănătate Publică din cadrul Universităţii Babeş Bolyai ♦ Ghidul este bazat pe 12 scenarii şi presupune, printre altele, ca fiecare unitate de învăţământ să dispună de o cameră de izolare pentru cei care prezintă simptome de COVID-19.

Şcoala privată Transyl­va­nia College Cluj-Napoca a elaborat un ghid pentru redes­chiderea şcolilor, în cola­borare cu Depar­ta­men­tul de Sănătate Pu­blică din cadrul Univer­sităţii Babeş Bolyai, ba­zat pe 12 scenarii. Re­prezen­tanţii şcolii private spun că ghidul poate fi adaptat în orice unitate de învăţământ din România.

Ghidul şcolii private din Cluj Na­poca este bazat pe 12 scenarii, struc­turate pe trei categorii: (1) suspect, (2) expus şi (3) confirmat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO