Companii

Un craiovean a încasat 4,35 mil. de euro de la La Fântâna

Autor: Adelina Mihai

28.09.2010, 20:22 63

La Fântâna, cel mai mare "îmbuteliator local de apă înwatercoolere (sisteme de răcire - încălzire), deţinut de fondul deinvestiţii polonez Innova Capital, a cumpărat de la craioveanulŞerban Andrei firma importatoare şi distribuitorare depurificatoare de apă Rokor Ecostyle, într-o tranzacţie de 4,35milioane euro. La Fântâna a avut anul trecut o cifră de afaceri de17 milioane de euro, iar reprezentanţii companiei spun că nouaachiziţie le aduce o cotă de piaţă de peste 80%.

Rokor Ecostyle, al cărei acţionar majoritar a fost până înprezent Şerban Andrei, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceride aproximativ 2,5 milioane de euro.
Aceasta nu este prima schimbare din acest an adusă în business-ulLa Fântâna. De la începutul acestui an, compania l-a adus laconducere pe Mihai Matyas, un fost executiv al Pepsi. Compania aanunţat anterior că va înregistra o majorare a cifrei de afaceri cu10%, bazată pe o creştere a vânzărilor destinate segmentuluicasnic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24