Eveniment

Ce premii a dat Camera de Comert pentru companii

03.12.2007, 19:52 22

Companiile Alro, Romexpo, Raiffeisen Bank, Autoritatea Nationala pentru cercetare Stiintifica (ANCS), Softwin Grup, grupul de firme European Food & Drinks au fost o parte dintre castigatorii premiilor de excelenta in afaceri, desemnati in cadrul evenimentului Topul Excelentei in Afaceri, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), care a acordat 13 trofee de excelenta in afaceri.
Romstal, companie specializata in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 200 de milioane de euro, a primit premiul de excelenta pentru cea mai de succes franciza autohtona.
In cadrul aceluiasi eveniment, lui Iustin Paraschiv, fondatorul companiei Carmistin, i s-a oferit premiul pentru cel mai tanar intreprinzator de succes al anului. Compania pe care o conduce pe piata comertului cu ridicata al carnii si produselor din carne a inregistrat o cifra de afaceri de 62 de milioane de euro in 2006, in crestere cu 37% fata de anul anterior.
Raiffeisen Bank, care are peste 130.000 de Imm-uri drept clienti, a primit in cadrul evenimentului premiul de excelenta pentru "Cele mai diversificate produse si servicii bancare pentru IMM-uri". Compania sustine procesul de absorbtie a fondurilor europene printr-un produs special dedicat accesarii acestor fonduri, numit Produs pentru Europa.
Pe de alta parte, compania Softwin Grup, care vizeaza anul acesta o cifra de afaceri de aproximativ 68 de milioane de euro, a fost desemnata cea mai de succes afacere pe piete internationale. Din 2004, grupul a devenit multinational, avand astazi peste 100 de angajati in afara tarii.
Premiul pentru cel mai mare organizator de targuri si expozitii in Romania a fost castigat de compania Romexpo, care a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro, in avans cu 22% fata de 2005 si un profit brut de 7,5 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 27% fata de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels