Eveniment

Germanii renunţă la construcţia fabricii de maşini de spălat de la Simeria, o investiţie de 110 mil. euro. Bosch: Din cauza condiţiilor economice şi a planificării strategice a vânzărilor, nu vedem necesitatea unor capacităţi de producţie noi

Germanii renunţă la construcţia fabricii de maşini de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.11.2019, 00:00 102

Irenne Wagner, head of marketing BSH Electrocasnice: Proprietatea din Simeria continuă să fie deţinută de BSH şi este dată spre folosinţă în prezent unei companii agricole locale.

Grupul german Bosch a renunţat la construcţia fa­bricii de maşini de spălat pe care o plănuise la Simeria, judeţul Junedoara, o in­vestiţie de 110 mil. euro.

„BSH Hausgeräte GmbH a decis să nu-şi continue planurile pentru construcţia unei fabrici de maşini de spălat în Simeria până la o nouă notificare. Din cauza condi­ţiilor economice şi a planificării strategice a vânzărilor bazate pe acestea, producătorul de electrocasnice nu vede în prezent necesitatea unor capacităţi de producţie noi suplimen­tare în Europa. BSH are o reţea de producţie în Europa de 22 de fabrici care se pot adapta flexibil la cerinţele în schimbare“, a spus pentru ZF Irenne Wagner, head of marke­ting la BSH Electrocasnice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO