Eveniment

Jaf la o unitate bancară din Bucureşti

Jaf la o unitate bancară din Bucureşti

Autor: Mediafax

07.04.2011, 10:55 27

O persoană având o cagulă pe faţă a intrat într-o bancă din zonaConstantin Brâncoveanu, din Bucureşti, unde le-a ameninţat pecasiere, a furat banii şi a fugit. Purtătorul de cuvânt al PoliţieiCapitalei, Diana Sarca, a declarat că tâlhăria a avut loc la ora10.10, informează Mediafax.

Agresorul a intrat în bancă, având în mână un obiect care ar fiputut fi o armă, nefiind încă stabilit dacă aceasta era unaadevărată sau de jucărie.

Bărbatul a intrat în bancă, le-a ameninţat pe trei angajate,dintre care două casiere, a luat o sumă de bani şi a fugit, a spusSarca.

După ce agresorul a părăsit unitatea bancară, femeile auacţionat butonul de panică şi au apelat serviciul 112.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Întrebat despre decizia de a nu avea niciun paznic în incintaunităţilor bancare ale BCR, purtătorul de cuvânt albăncii, Cornel Cojocaru, a declarat: "Amrenunţat la pază umană pentru că e inutilă. Nu avem pază. Ameliminat paza şi am făcut public acest lucru. Cea mai bunăcofirmare că a fost o măsură corectă este că am eliminat situaţiileîn care băncile să se transforme în câmpuri de luptă, am evitataltercaţiile într-un spaţiu limitat".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO