Eveniment

Meciul anului în box s-a încheiat fără surprize: Floyd Mayweather l-a făcut KO pe McGregor în runda a 10-a, şi a anunţat că se retrage, după o carieră stelară, dar şi controversată. Palmarezul sportiviului care a fost faţa boxului în ultimii 10 ani este de 50-0

Meciul anului în box s-a încheiat fără surprize:...

Autor: Ştefan Stan

27.08.2017, 09:47 2413

Floyd Mayweather, faţa boxului mondial pentru mai bine de un deceniu, a pus punct unei cariere stelare, dar cotnroersate, cu un knockout tehnic împotriva campionului UFC Conor McGregor, care s-a luptat pentru prima prima oară în această dimineaţă într-un meci de box profesionist. În runda a 10a, într-un meci surprinzător de competitiv, Mayweather l-a forţat pe McGregor în corzi, fiind pe cale să cadă, iar arbitrul a pus punct meciului cu 1:55 înaintea finalului rundei.

”Le-am dat fanilor ceea ce voiau să vadă. Le-am spus că le datoram asta după meciul cu Pacquiao. Trebuie să fac şi spectacol”, a spus Mayweather.

Victoria i-a dus recordul lui Mayweather la 50-0 şi i-a permis luptătorului defensiv să îşi spună la revedere în luminile reflectoarelor. ”A fost ultima mea luptă, doamenlor şi domnilor, cu siguranţă”, a spus Mayweather. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO