Eveniment

Ponta: E cumplit ca un copil să fie omorât de câini; nimeni nu a reuşit să rezolve problema câinilor

Ponta: E cumplit ca un copil să fie omorât de câini;...

Autor: Liviu Dadacus

02.09.2013, 18:07 270

"Am văzut această tragedie. Mi se pare un lucuru cumplit. Sunt convins că la nivelul Primăriei Capitalei şi al primăriilor de sector o să se discute", a spus Ponta.

El a spus că problema câinilor comunitari reprezintă o mare problemă şi că autorităţile locale trebuie sprijinite pentru a găsi soluţii eficiente.

"Bineînţeles că reprezintă o mare problemă. Trebuie sprijnite autorităţile locale pentru soluţii eficiente. Din păcate, în 20 de ani nu a reuşit nimeni să rezolve cu adevărat această problemă. E o problemă extrem de serioasă. Nimeni nu a reuşit să găsească o soluţie eficientă. Oricine vine cu o soluţie are tot sprijinul nostru", a spus Ponta.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO