Eveniment

Preşedintele EximBank, Traian Halalai,a fost audiat la DNA

Preşedintele EximBank, Traian Halalai,a fost audiat la DNA
19.11.2015, 12:49 2124

"Acesta (Halalai, n.r.) a fost citat în calitate de martor într-un dosar privind activitatea precedentă a Companiei de Asigurare - Reasigurare Exim România, al cărei acţionar majoritar este EximBank", arată EximBank, într-un comunicat.

Traian Halalai, Paul Ichim şi Crina Cozma, care asigură conducerea executivă a Eximbank, au primit la sfârşitul lunii octombrie un nou mandat de patru ani de la Ministerul Finanţelor, până în 2019, urmând să-şi continue activitatea alături de ceilalţi membri ai Consiliului de Administraţie al băncii.

Cum să îţi asiguri un salariu de 30.000 euro pe lună. Conducerea Eximbank a primit discret un nou mandat pe patru ani

„Mandatul tuturor membrilor Consiliului de Ad­mi­nistraţie a fost prelungit cu încă patru ani, până în 2019“, au confirmat pentru ZF reprezentanţii Exim­bank. Eximbank, banca de stat dedicată finanţării ex­por­tatorilor, a trecut în acest an la sistem dualist de con­du­cere, cu Vasile Secăreş în funcţia de preşedinte al Con­siliului de Administraţie al băncii şi Traian Halalai în funcţia de director general. Ministerul Finanţelor deţine peste 95% din acţiunile Eximbank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO