Eveniment

Profesorii spun NU ofertei lansate de Guvern: În acest moment, pe baza actualelor propuneri venite din partea executivului, greva continuă

Profesorii spun NU ofertei lansate de Guvern:  În acest...

Autor: Cosmin Pirv

25.05.2023, 12:27 69

Greva din Educaţie continuă, după ce profesorii au respins oferta Guvernului care prevederea acordarea unor carduri de 2.500 de lei, în două tranşe. „Este o ofertă jignitoare”, susţin sindicaliştii.

„Guvernul trebuie să răspundă în faţa părinţilor şi elevilor pentru ce urmează”, a declarat joi un lider sindical, la protestul sindicaliştilor din învăţământ din Piaţa Victoriei.

Sindicaliştii spun că oferta Guvernului a fost respinsă şi că aceasta este considerată „jignitoare” de profesori.

„Colegii au transmis foarte ferm că atâta timp cât nu va exista o soluţie corectă şi decentă nu vor renunţa la această formă de protest. În acest moment, pe baza actualelor propuneri venite din partea executivului, greva continuă”, a spus un alt lider sindical.

Mii de sindicalişti din învăţământ protestează joi în Piaţa Victoriei. Sindicaliştii sunt joi în a patra zi de grevă generală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO