Eveniment

Şapte medici şi 23 de asistenţi de la Spitalul Floreasca din Bucureşti sunt în izolare la domiciliu după ce un pacient confirmat ulterior cu coronavirus a ajuns în unitatea de urgenţă a spitalului

Şapte medici şi 23 de asistenţi de la Spitalul...

Autor: Georgiana Mihalache

24.03.2020, 13:00 365

Şapte medici şi 23 de asistenţi de la Spitalul Floreasca din Bucureşti sunt în izolare la domiciliu după ce ieri, 23 martie, în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului a venit un pacient confirmat ulterior cu coronavirus, informează Ministerul Sănătăţii. Activitatea spitalului continuă să se desfăşoare în aceleaşi condiţii.

„În ziua 23 martie la Unitatea de Primiri urgente a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti s-a prezentat un pacient care nu prezenta context epidemiologic pentru suspiciunea de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 (noul coronavirus - n.red.), ci pentru o altă patologie”, potrivit informării Ministerului Sănătăţii.

După investigaţii, medicii au avut suspiciunea de infecţie cu coronavirus, confirmată ieri. Pacientul a fost transferat la Victor Babeş. Personalul medical purta echipament de protecţie, însă s-a luat măsura izolării la domiciuliu a acestora şi urmează să fie testaţi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO