Eveniment

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, despre posibilitatea apariţiei unui guvern de uniune naţională: Nu ştiu dacă ar fi cea mai bună variantă

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu,...

Autor: Diana Grigore

20.01.2020, 10:49 110

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, a afirmat luni că nu crede că un guvern de uniune naţională ar fi cea mai bună variantă.El a adăugat că PSD depune moţiune de cenzură, deoarece PNL a schimbat „regula în timpul jocului”, referindu-se la revenirea alegerii primarilor în două tururi.

„E o variantă, nu ştiu dacă ar fi cea mai bună, dar e o variantă şi un guvern de uniune naţională”, a spus Stănescu, întrebat dacă un guvern de uniune naţională e o variantă, propunere anunţată de Marcel Ciolacu.

El a adăugat că revenirea alegerii primarilor în două tururi este „un atentat la democraţie”.

„Nu suntem de acord ca să se schimbe regula în timpul jocului. E un atentat la democraţie ceea ce face Guvernul Orban la această oră. Ei, în momentul în care se vorbea de justiţie şi liderul nostru la acea vreme avea o problemă cu justiţie se legau cu lanţuri în Parlamentul European. Exact acelaşi lucru îl facem şi noi”, a subliniat Stănescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO