Eveniment

Telegondola de la Vulcan, investiţie de 33 milioane lei, s-a oprit din funcţiune timp de 30 de minute chiar în ziua inaugurării

Autor: Mediafax

04.02.2011, 18:04 41

Telegondola de la Vulcan, judeţul Hunedoara, care a fostinaugurată vineri de ministrul Turismului Elena Udrea dupăinvestiţii de 33 milioane lei (valoare fără TVA), s-a oprit dinfuncţiune, timp de aproximativ 30 de minute, iar mai multe persoanecare voiau să urce au rămas blocate, informează Mediafax.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a participat, vineri, alăturide sute de persoane din Valea Jiului, la inaugurarea celei mai mariinvestiţii realizate după anul 1990 în zonă, o telegondolă careface legătura între municipiul Vulcan şi Pasul Vâlcan.

După ce ministrul a apăsat butonul de pornire al telegondolei,telegondola s-a oprit din funcţiune, oamenii care încercau să urceîn Pasul Vâlcan rămânând suspendaţi în gondole. După aproximativ 30de minute, telegondola a fost repusă în funcţiune.

Ministrul Elena Udrea a aşteptat în Pasul Vâlcan repornireatelegondolei, după care s-a urcat într-o gondolă pentru a coborî depe munte.

Echipele tehnice spun că, cel mai probabil, defecţiunea a apărutdin cauza unui senzor. Echipele de intervenţie au identificatsenzorul defect şi au resetat întreaga instalaţie. Specialiştiispun că numărul mare de turişti într-o singură gondolă şi faptul căaceştia nu au călătorit pe scaune a condus la producereadefecţiunii. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO