Eveniment

Toate televiziunile din Anglia sunt în stare de alertă: Sănătatea regiei Marii Britanii s-a deteriorat vizibil, iar medicii sunt îngrijoraţi. Toate rudele s-au deplasat la castelul Balmoral

Toate televiziunile din Anglia sunt în stare de alertă:...

Autor: Dorin Oancea

08.09.2022, 14:50 5048

Medicii sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a reginei Elisabeta a Marii Britanii şi au recomandat ca aceasta, în vârstă de 96 de ani, să rămână sub supraveghere medicală, a anunţat joi Palatul Buckingham, conform Reuters.

O sursă de la palat a declarat că membrii apropiaţi au fost informaţi şi a minimizat speculaţiile potrivit cărora monarhul ar fi căzut.

Miercuri, regina a fost nevoită să anuleze o întâlnire virtuală planificată cu miniştrii de rang înalt, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească.

Cu o zi înainte, ea a fost fotografiată în timp ce o numea pe Liz Truss în funcţia de prim-ministru al ţării, la castelul Balmoral, reşedinţa sa din Scoţia.

Truss a declarat că întreaga ţară este fi profund îngrijorată de această veste. "Gândurile mele - şi gândurile oamenilor din întreaga noastră Regat - sunt alături de Majestatea Sa Regina şi de familia ei în aceste momente", a spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO