Eveniment

Un mall din Cluj a fost parţial evacuat în urma unei alarme false cu bombă, autorul a fost identificat

Un mall din Cluj a fost parţial evacuat în urma unei...

Autor: Vasile Magradean

24.01.2017, 15:53 112

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au efectuat verificări dar nu au descoperit nicio geantă sau colet suspect. ”A fost făcută o sesizare prin 112 prin care s-a anunţat faptul că într-un centru comercial a fost plasată o geantă sau un colet suspect. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au delimitat zona unde s-a indicat că s-ar fi amplasat coletul respectiv şi a fost închisă o intrare, dar nu a fost găsită nicio geantă şi niciun colet suspect, alarma fiind falsă. A fost identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani din Timişoara despre care se presupune că ar efectuat apelul. Acesta va fi condus la audieri”, a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că bărbatul din Timişoara este cunoscut ca având afecţiuni psihice. ”Va fi audiat şi va trebui să explice de ce a sunat să anunţe plasarea unei bombe în mall. Fapta este infracţiune iar după audieri se va stabili ce măsuri se vor lua împotriva celui care a dat acel apel”, au spus sursele citate.

Reprezentanţii mall-ulu au declarat la rândul lor corespondetului MEDIAFAX că, la solicitarea organelor de ordine, au fost evacuate persoanele aflate în zona delimitată în care se anunţa că a fost plasat coletul. „Nu s-au închis magazine”, au spus aceştia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO