Info

(P) De peste 100 de ani, misiunea Terapia – o companie SUN PHARMA este să aducă o contribuţie esenţială în viaţa oamenilor prin medicamente si produse inovatoare

Autor: Publicitate

04.02.2022, 15:00 110

De peste 100 de ani, misiunea Terapia – o companie SUN PHARMA este să aducă o contribuţie esenţială în viaţa oamenilor prin medicamente si produse inovatoare. Succesul durabil al celui mai mare producător de medicamente din România, Terapia, reflectă preocuparea centrală de a pune ştiinţacercetarea şi inovaţia în slujba oamenilor, pentru a ajuta la prevenirea şi tratarea bolilor.

Gama extinsă de produse creată pentru a răspunde cât mai bine nevoilor de sănătate ale oamenilor este rezultatul unui secol de experienţă si expertiză acumulate. Deci, nu e de mirare că Terapia este astăzi sinonimă cu tratamente moderne, de înaltă calitate. 

Fără îndoială, inovaţia va fi cea care va caracteriza compania şi în viitor pentru a furniza cele mai avansate soluţii şi opţiuni de tratament care cresc calitatea vieţii şi îmbunătăţesc starea de sanatate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO