Economic

Bogdan Georgescu de la Colliers a ieşit din afacerea restaurantelor La Zamfir

Autor: Cristi Moga

25.10.2010, 20:03 58

La Zamfir esteo reţea pe care Georgescu a început să o dezvolte în 2007 alăturide Borcos, un prieten din Braşov, restaurantele cu mâncare specificromânească fiind plasate în centre comerciale din Bucureşti, dar şidin ţară, în oraşe precum Piteşti sau Cluj.

O parte dintrerestaurante au fost închise, dar unităţile din Băneasa ShoppingCity sau Plaza România sunt în continuareoperaţionale.

Potrivitdatelor din Monitorul Oficial, Meneldil Associated (50%) şi BogdanGeorgescu (50%) au cedat acţiunile Apolonia Consult în favoareasoţilor Borcos.

Veniturilefirmei au scăzut cu 30%, de la două milioane de euro în 2008 la 1,4mil. euro anul trecut, potrivit datelor de la Ministerul FinanţelorPublice, reţeaua având un număr de aproximativ 70 deangajaţi.

Deşi era o afacere care îi aloca "doar douăore pe lună", Georgescu avea în 2007 planuri să ducă reţeaua LaZamfir la 20 de unităţi. Contactat de ZF, el nu a dorit săcomenteze motivele renunţării la acestbusiness.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO