Politică

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Augustin Jianu: O să iau o pauză de la administraţia publică; simt că mă lupt cu morile de vânt

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Augustin Jianu: O să...

Autor: Anca Olteanu

30.06.2017, 13:08 1518

"O să iau o pauză de la administraţia publică, pentru că simt că mă lupt cu morile de vânt. O să îmi deschid un startup, un business în domeniul IT", a spus Jianu.

În cadrul întâlnirii dintre fostul şi actualul ministru s-au discutat lucrurile făcute şi cele nerealizate încă. "Am discutat despre ce s-a făcut, ce nu s-a făcut, lucruri generale. Sunt multe lucruri care nu s-au făcut în mandatul meu, pentru că nu erau programate să se facă în şase luni de zile, spre exemplu capitalizarea Poştei, care este într-un stadiu avansat, dar care nu avea cum să se termine în primele şase luni de zile", a declarat fostul ministru Jianu.

Întrebat despre proiectele pe care noul ministru al Comunicaţiilor ar trebui să le continue sau să le înceapă, Augustin Jianu a declarat că "sunt cele din programul de guvernare".

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO